Om företaget


Hur vi jobbar för Dig som kund

Sedan företaget Industriförnödenheter startade har affärsidén varit att förse alla typer av industrier med ett högkvalitativt sortiment av industrigummiprodukter och ledningskomponenter. Som leverantör av industriförnödenheter till svensk industri har vi genom åren byggt upp en gedigen kunskapsbas och ett välutvecklat förbindelsenät inom våra produktområden. Huvuddelen av de produkter vi säljer köper vi direkt från tillverkare både i Sverige och i Europa. Detta gör att vi kan erbjuda Dig som kund en bra prisnivå, tillgång till ett omfattande sortiment samt teknisk expertis.

Starka varumärken och hög leveranssäkerhet

Varumärkena vi säljer är välkända och pålitliga: Camozzi pneumatik, Cejn snabbkopplingar, Megadyne transmissionsremmar, NSK rullningslager, Trelleborg industrigummiprodukter, Tricoflex slang m.fl. Har du din verksamhet på en annan ort än Kalmar kan vi med hjälp av DHL, DSV och Schenker i de flesta fall få iväg sändningen samma dag som beställningen kommit. Har vi inte den artikel du söker hemma på lager, har vi genom de goda kontakter som skapats genom åren, möjlighet att få fram ett stort antal produkter snabbt och smidigt. Vårt lagerhållna produktutbud omfattar över 5 000 artiklar.

Din verksamhet, vår drivkraft

Företaget är litet men för dig som kund innebär det att du i kontakterna med oss får ett mer personligt och engagerat bemötande. Ett aktivt ägardeltagande i den dagliga verksamheten och en låg personalomsättning är ytterligare faktorer som borgar för ett bra omhändertagande av dig, både idag och i framtiden. Vårt mål är att hela tiden förbättra oss. Om du som kund har synpunkter eller har förslag på förbättringar när det gäller vår verksamhet, är jag tacksam om du tar kontakt med mig eller någon av mina medarbetare så att vi får möjlighet att bli ännu bättre.
Välkommen!

Ove Egesten
Tel: 0480-100 02
ove@if-ab.se